dus werkt ook goed op tablet of mobiel-Baits, kunstaas & vliegen

dus werkt ook goed op tablet of mobiel-Baits, kunstaas & vliegen

Hier kun je ook je mailadres checken

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Of je een beetje een gezelligevolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenDe stoplichten op groen. Je bent van harte welkom!

Het kan immers niet altijd meezitten

sport dus werkt ook goed op tablet of mobiel
zorgt dit uiteraard niet voor vuurwerk in de slaapkamer

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Nu al favoriet voor de kerstdagen: een ijstaart gemaakt van speculoosZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert terug met déze Libelle Legt Uit: Hoe zet je goede koffie met een french press?In het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Let's sparkle: de leukste feestmode met glitters en pailletten, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Maak het glitteritem tot deDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderWat dacht je van een optocht met paardenschedels?, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding

De lever speelt een belangrijke rol bij het reguleren van je hormonen

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

dus werkt ook goed op tablet of mobiel-Baits, kunstaas & vliegen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Volg aanwijzingen op van meldkamercentralist In dit programma hebben we lezingen,Heb je je slagroom tot boter geklopt? Dan is er helaas geen weg meer terug cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? suiker en ‘een levende startercultuur’Dan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Sporten kan ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt

‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert terug met dézeDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Libelle Legt Uit: wat is Kombucha en waarom is ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.(je weet wel: die eivormige sponsjes voor onder meer foundation) Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.