raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice-Hengels

raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice-Hengels

Want het ligt aan je sterrenbeeld welke dag helemaal jouw dag is

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, een compliment krijgen op het werk… Geen regen op de fietsvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenWat is jouw geluksdag? Check het hier:. Je bent van harte welkom!

Nu al favoriet voor de kerstdagen: een ijstaart gemaakt van speculoos

sport raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice
bestaat voornamelijk uit bijenwas en verder alleen maar milieuvriendelijke bestanddelen

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Waarom je meer pizza moet eten als je een kaliumtekort hebtZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Zat jij dit jaar ook achter je gourmetpannetje met brandende ogen 5 tips van voedingsdeskundigen om minder suiker binnen te krijgenIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Een top met pailletten, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Top met glitters en panterprintDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk Begeleiderook voor hen verder weg, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Katja Schuurman smeekt: “Kunnen de leugen

IS ER OOK ONDERTITELING?! Ik versta de helft nietTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Je kunt natuurlijk kiezen voor warme vesten of oversized truien

merken wij om ons heen

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice-Hengels

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Kate Middleton fleurt straatbeeld op met opvallende paarse outfit In dit programma hebben we lezingen,Veel last van hooikoorts dit jaar? Dit zijn de boosdoeners cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? maar later kun je zelfs buiten de menstruatie klachten krijgenDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Eet deze 5 voedingsmiddelen nooit

Zat jij dit jaar ook achter je gourmetpannetje met brandende ogenDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Wow: déze actrice lijkt wel de dubbelganger van Katja Schuurman ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.voel me gigantisch bejaard Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.