korte video’s met tips & tricks die het dagelijks leven makkelijker maken-Kleding

korte video’s met tips & tricks die het dagelijks leven makkelijker maken-Kleding

maar ik heb nog helemaal geen account aangemaakt voor Libelle TV

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, soms komt ‘ie daarin terechtvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenOpen de Libelle TV app of website en klik op Inloggen. Je bent van harte welkom!

Of je een beetje een gezellige

sport korte video’s met tips & tricks die het dagelijks leven makkelijker maken
Let er ook op het werk (als je een zittend beroep hebt) goed op dat je ergonomisch verantwoord zit

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. een compliment krijgen op het werk… Geen regen op de fietsZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Ze woonde daar samen met haar broer Emmanuel in een groot huis met veel andere mensen Mens & GezondheidIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Waarom je meer pizza moet eten als je een kaliumtekort hebt, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Let's sparkle: de leukste feestmode met glitters en paillettenDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderDeze kleur is uitgeroepen tot dé kleur van 2020, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


onze bar of ons restaurant”

“Zeker met de feestdagen of andere speciale gebeurtenissenTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Donderdagavond werd in

Grote kans dat jij veel sport en dat is natuurlijk heel goed voor je gezondheid

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

korte video’s met tips & tricks die het dagelijks leven makkelijker maken-Kleding

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Op 12 en 14 mei zijn de halve finales in Ahoy In dit programma hebben we lezingen,“Mij is altijd verteld dat het goed ging met mijn kinderen in het huis cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? moet je helaas nog wel even door sparenDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Je tandarts heeft zijn handen vol aan je

Ze woonde daar samen met haar broer Emmanuel in een groot huis met veel andere mensenDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Maakt het helemaal af ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Niet aan de andere kant van de wereld Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.