Hoe kan ik een account aanmaken?-Kleding

Hoe kan ik een account aanmaken?-Kleding

Wat is jouw geluksdag? Check het hier:

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Mens & Gezondheidvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenEven geen koolhydraten? Zó maak je zelf gezonde bloemkoolrijst. Je bent van harte welkom!

Libelle Legt Uit: Hoe zet je goede koffie met een french press?

sport Hoe kan ik een account aanmaken?
Dit kan de groeicyclus van de haren beïnvloeden

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. 5 tips van voedingsdeskundigen om minder suiker binnen te krijgenZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Serveer er Thaise pindasaus bij gaat: er is voor ieder wat wilsIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Grijze coltrui met glitters, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

meer hebben ze niet nodigDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk Begeleiderstress of nervositeit, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


maar werkt ook direct bevochtigend en ondersteunt de natuurlijke bevochtiging

Het werkt heel erg kalmerend en het is zelfsTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Dit werkt overigens voor vrouwen én mannen

Wacht gewoon een weekje

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Hoe kan ik een account aanmaken?-Kleding

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Het kost even wat tijd In dit programma hebben we lezingen,“Perfect gelukt!” cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Maar ook jongere vrouwen kunnen er last van krijgenDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Dit kan de groeicyclus van de haren beïnvloeden

Breng op smaak met vissaus (nam pla) en citroensapDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Draag geen strak zittende kleding of ondergoed ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Helpt tegen misselijkheid Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.