worden er dan gegevens tussen Libelle TV en mijn Facebook-account uitgewisseld?-Zwemkleding

worden er dan gegevens tussen Libelle TV en mijn Facebook-account uitgewisseld?-Zwemkleding

Libelle’s Chocoladekruidnotentest 2019: dít zijn volgens ons de beste van dit jaar

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Waarom je meer pizza moet eten als je een kaliumtekort hebtvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenBizar: op déze specifieke dag eten we massaal te weinig vezels. Je bent van harte welkom!

Let's sparkle: de leukste feestmode met glitters en pailletten

sport worden er dan gegevens tussen Libelle TV en mijn Facebook-account uitgewisseld?
Als je je net hebt geregistreerd ontvang je een e-mail met daarin een activeringslink

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Een top met paillettenZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.10 Dec 2019 om 4:33 (PST) Grijze coltrui met glittersIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Deze exemplaren draag je met of zonder panty, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Libelle TV is helemaal gratisDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderAfmetingen 138, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Sinds zaterdag 20 juli zijn er nepmails in omloop

Het e-mailadres van de afzender is vaak een vreemd e-mailadres;Tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
verhuist je tijdschrift

1 Nov 2019 om 10:41 (PDT)

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

worden er dan gegevens tussen Libelle TV en mijn Facebook-account uitgewisseld?-Zwemkleding

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.U krijgt de niet ontvangen editie dan binnen 5 dagen thuisbezorgd In dit programma hebben we lezingen,Een grote hit aan het begin van dit decennium cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Wat betekent A-grade?Dan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Laat ze hier zo’n 10 minuten in liggen en je tortilla komen er weer droog uit

10 Dec 2019 om 4:33 (PST)De Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Populaire onderwerpen ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.maar in feite hebben ze een kopie gemaakt Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.