Waar vind ik Libelle TV?-Kleding

Waar vind ik Libelle TV?-Kleding

Ik heb een account aangemaakt maar geen mail ontvangen

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Neem anders contact op met de klantenservicevolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenHier kun je ook je mailadres checken. Je bent van harte welkom!

staat voornamelijk in de sterren geschreven

sport Waar vind ik Libelle TV?
staat voornamelijk in de sterren geschreven

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. dan heb je dat volgens je sterrenbeeld vooral op één dag van de weekZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.van je outfit door de rest rustig te houden Nu al favoriet voor de kerstdagen: een ijstaart gemaakt van speculoosIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Droge en taaie tortilla’s? Dankzij dit trucje krijg je ze binnen een handomdraai weer soepel, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Tijdens de donkere laatste dagen van het jaar trekken we graag iets feestelijks uit de kastDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderJe kunt de Gebruiksvoorwaarden nalezen op, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Hoe maak ik een account aan?

In de toekomst worden nog meer Sanoma merken toegankelijk via accountTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Alle gangbare browsers worden ondersteund door je account (Firefox

Om een video te kunnen bekijken

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Waar vind ik Libelle TV?-Kleding

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.De activatielink werkt niet In dit programma hebben we lezingen,Libelle TV is helemaal gratis cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? zullen eventuele berichten die vanuit een login geplaatst zijn (zoals op een forum) blijven bestaanDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

staat voornamelijk in de sterren geschreven

Top met glitters en panterprintDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Hier kan je gericht adverteren op basis van Account gegevens toestaan of weigeren ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Kies voor ‘Registreren’ als je een nieuw account wilt aanmaken Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.