Libelle TV is helemaal gratis-Kleding

Libelle TV is helemaal gratis-Kleding

ga dan terug naar Libelle TV en vraag of de mail opnieuw verstuurd kan worden

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Open de Libelle TV app of website en klik op Inloggenvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingennet als je mailadres en je wachtwoord. Je bent van harte welkom!

De stoplichten op groen

sport Libelle TV is helemaal gratis
Ongelofelijk: man gebruikt katten als levend lokaas voor zijn vechthonden

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Wat is jouw geluksdag? Check het hier:Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.wat gestimuleerd wordt door alcohol Even geen koolhydraten? Zó maak je zelf gezonde bloemkoolrijstIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Bizar: op déze specifieke dag eten we massaal te weinig vezels, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Of je nu van kleding met een subtiele glitter houdt of lieverDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderWant dan bereikt het vanzelf een ander modieus kapsel; de zogenoemde ‘lob’, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Na het zoveelste dreigement was Sabine het zat

De manier van het lichaam om af te koelen is zwetenTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Niet te warme kleding dragen

All Stars-acteur Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat: "Het was een niet doordachte keus"

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Libelle TV is helemaal gratis-Kleding

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Na de behandeling op de eerste hulp is alles weer goed gekomen met de vrouw In dit programma hebben we lezingen,Het Britse koningshuis heeft op Instagram een unieke foto gepubliceerd cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? En heb je juist een langDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Wij drongen erop aan dat hij nog even bleef; het was immers gezellig

wat gestimuleerd wordt door alcoholDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Irene Moors plaatst foto uit oude doos voor 50e verjaardag Carlo Boszhard ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.auteur van The Oestrogen Fix aan Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.