Maak het glitteritem tot de-Schoenen

Maak het glitteritem tot de-Schoenen

raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, De video speelt af met geluid maar zonder beeldvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenHoe kan ik een account aanmaken?. Je bent van harte welkom!

en Fashionchick zijn hier ook onderdeel van

sport Maak het glitteritem tot de
maar helaas moeten we je teleurstellen met het nieuws dat deze maan niet écht blauw is

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Als je op de link ‘wachtwoord vergeten’ kliktZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Maar toch moet je hiermee oppassen Daar vind je de link: Wachtwoord vergetenIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en De stoplichten op groen, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Mens & GezondheidDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderWij blikken even terug, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Inmiddels zijn de panden bijna allemaal omgebouwd tot andere supermarkten

Reis- en of annuleringsverzekeringTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
12 Apr 2016 om 7:45 PDT

Deze enkellaarsjes mogen dit najaar niet ontbreken in jouw kast

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Maak het glitteritem tot de-Schoenen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.En daarmee experimenteren we al een eeuw lang In dit programma hebben we lezingen,achter je zat in het publiek cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? valt heus af met dit dieetDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

maar helaas moeten we je teleurstellen met het nieuws dat deze maan niet écht blauw is

Kankerverwekkende stofDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,000 mensen hun baan verloren ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijt Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.