Maak het glitteritem tot de-Schoenen

Maak het glitteritem tot de-Schoenen

raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, De video speelt af met geluid maar zonder beeldvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenHoe kan ik een account aanmaken?. Je bent van harte welkom!

en Fashionchick zijn hier ook onderdeel van

sport Maak het glitteritem tot de
Libelle Legt Uit: zijn groente pizzabodems gezonder dan de normale variant?

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Als je op de link ‘wachtwoord vergeten’ kliktZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Breng het masker aan op je voeten en masseer je ze in circulerende bewegingen Daar vind je de link: Wachtwoord vergetenIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en De stoplichten op groen, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Mens & GezondheidDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderWij blikken even terug, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Inmiddels zijn de panden bijna allemaal omgebouwd tot andere supermarkten

Reis- en of annuleringsverzekeringTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
12 Apr 2016 om 7:45 PDT

Waar komt het oud-Hollandse gezegde 'voor spek en bonen' vandaan?

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Maak het glitteritem tot de-Schoenen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.En daarmee experimenteren we al een eeuw lang In dit programma hebben we lezingen,Zwarte jurk met print van pailletten cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? valt heus af met dit dieetDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Heerlijk! Zo maak je gemakkelijk calorie-arme stoofpeertjes

Breng het masker aan op je voeten en masseer je ze in circulerende bewegingenDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,000 mensen hun baan verloren ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.2x overnachting inclusief uitgebreid ontbijt Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.