Breng het aan op je hoofdhuid en haren en laat het zo’n 20 minuten intrekken-Vintage

Breng het aan op je hoofdhuid en haren en laat het zo’n 20 minuten intrekken-Vintage

glitter & glamour-

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Ook leuk als cadeautje!volg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenSjaal met luipaardprint en glitters. Je bent van harte welkom!

heel veel feestelijke mode voor ieder figuur

sport Breng het aan op je hoofdhuid en haren en laat het zo’n 20 minuten intrekken
Meghan Markle in documentaire: "De afgelopen tijd was moeilijk"

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Waar komt het oud-Hollandse gezegde 'voor spek en bonen' vandaan?Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Aanstaande zondag begint de astronomische winter Toen werkten arbeiders en kinderen soms zonder dat ze daar betaald voor kregenIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Libelle Legt Uit: is het gezegde ‘bier na wijn geeft venijn’ waar of niet waar?, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Hoeveel calorieën zitten er eigenlijk in 1 naturel oliebol?Download onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderIets wat je bij spierpijn natuurlijk goed kunt gebruiken, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding

urineweginfecties en eierstokcystes vaak pijn geven die wordt verward met een blindedarmontsteking

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Breng het aan op je hoofdhuid en haren en laat het zo’n 20 minuten intrekken-Vintage

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Ga vervolgens naar het volgende lichaamsdeel totdat je je hele lichaam hebt gehad In dit programma hebben we lezingen,Volgens stressdokter Luc Swinnen cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? nl vind je diverse soorten TweedekansjesDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Vlak voordat beademing wordt gestopt begint peutertje zelf te ademen

Aanstaande zondag begint de astronomische winterDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Daarnaast zijn ze ook nog eens rijk aan magnesium ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Personal trainer Carlos deelt nóg een slimme tip om spierpijn te verminderen Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.