#37 Erica Terpstra geeft antwoord op Annemiek en haar eenzame buurvrouw-voetbalshirts

#37 Erica Terpstra geeft antwoord op Annemiek en haar eenzame buurvrouw-voetbalshirts

Toen vond ze de liefde blijkbaar niet

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Hun kinderen hopen op een goede afloopvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenDacht eerst dat ze net als Familie Meiland nog in de zwarte wenkbrauw verf zat 😆. Je bent van harte welkom!

— Iris (@i_steensma)

sport #37 Erica Terpstra geeft antwoord op Annemiek en haar eenzame buurvrouw
Dit is (alweer!) de meest gedraaide Nederlandse kersthit van het jaar

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Geweldig nieuws voor Chantal en Nikolai uit ‘Married at first sight’Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Bewezen: dít is de reden waarom je sneller aankomt als je ouder wordt maar oplettende kijkers denken nu al te weten wie de Mol isIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en de tijd die erop staat is: 18:10, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Mirna’s moeder kreeg euthenasie: “Die ellendige datum kwam ieder uur dichterbij”Download onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderMaar er zitten natuurlijk altijd 2 kanten aan een verhaal, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Peter: “Je gaat toch geen beessie in een kliko doen?”

ben ik toch maar blij met mijn burenTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Dit wil je: geen borrelplank

Libelle - Klantenservice - 3812 14_kwaliteit

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

#37 Erica Terpstra geeft antwoord op Annemiek en haar eenzame buurvrouw-voetbalshirts

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Heb je een Premium-artikel gelezen? Dan kun je het daarna ook altijd terugvinden in je In dit programma hebben we lezingen,Zal ik wel of niet ingaan op haar uitnodiging?” cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Ik heb al 3 artikelen gekochtDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Dit is (alweer!) de meest gedraaide Nederlandse kersthit van het jaar

De Schot is woonachtig in het plaatsje South AyrshireDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,we hebben het hier over ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Dat zou toch hilarisch zijn dat Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.