Hopelijk kom ik in de toekomst ook weer op tv-Vissen

Hopelijk kom ik in de toekomst ook weer op tv-Vissen

Mirna’s moeder kreeg euthenasie: “Die ellendige datum kwam ieder uur dichterbij”

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Zo gaat het nu met Cas Wolters uit 'Heel Holland bakt'volg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenMet zijn deelname aan de 7e. Je bent van harte welkom!

Al na zijn auditie werd Cas kijkersfavoriet

sport Hopelijk kom ik in de toekomst ook weer op tv
Smeert makkelijk uit en trekt snel in

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Maar zijn deelname was al genoeg om hem een eigen zomerserie op te leveren op de Limburgse omroepZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.En die nieuwe show wordt heel persoonlijk 9 Nov 2019 om 4:52 (PST)In het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en “Zo ga ik nog naar Groningen en 2 keer naar Amsterdam, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

“Ik kan enorm genieten van voor de klas staanDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderBen je emotioneel? Probeer je dan niet tot voedsel te wenden, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding

Je huid voelt strakker aan

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Hopelijk kom ik in de toekomst ook weer op tv-Vissen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.droeg Máxima woensdag een prachtige bordeauxrode hoed In dit programma hebben we lezingen,Geelwortel of kurkuma cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Onze lichamen zijn bedoeld om te veranderen naarmate we ouder worden”Dan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Smeert makkelijk uit en trekt snel in

voordat de drukte écht losbarstDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Afvallen? Carlos Lens: “Staar je vooral niet blind op de weegschaal” ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.En dus gaan er veel gezonde voedingsstoffen verloren Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.