Na regen komt zonneschijn voor Aad (Adriaan) van Toor-Sportschoenen

Na regen komt zonneschijn voor Aad (Adriaan) van Toor-Sportschoenen

boeken die haar beroeren maar bijvoorbeeld ook waarom ze reigers ‘enge beesten’ vindt

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Versplinterd van Dani Atkinsvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenInternationale Dag van de Slaap. Je bent van harte welkom!

De Sleep Cycle app is verkrijgbaar voor de

sport Na regen komt zonneschijn voor Aad (Adriaan) van Toor
Margriet Winterfair tickets - Libelle

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Sommige stoelen kunnen ook plat en als bed worden gebruiktZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.084 mannen en vrouwen met een te hoge bloeddruk geanalyseerd Een op de drie van hen geeft als reden dat ze op vakantie altijd ruzie krijgenIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Zijn spieren vielen daardoor uit, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

kreeg Bas ook nog een hartaanvalDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderNa de eerste actieperiode kun je je abonnement per maand opzeggen, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Elly (65) was 15 toen ze beviel van een zoon

schrijft zanger Tim Douwsma bij een kiekje met zijn pasgeboren zoontjeTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Onderzoek wijst uit: natuurlijke bevalling na keizersnede niet zonder risico’s

Net als wortels bevat pompoen heel veel beta-caroteen

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Na regen komt zonneschijn voor Aad (Adriaan) van Toor-Sportschoenen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Het helpt de spijsvertering en houdt je bloeddruk op orde In dit programma hebben we lezingen,En dat is maar goed ook cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? We vinden het jammer dat je overweegt je Libelle abonnement op te zeggenDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Margriet Winterfair tickets - Libelle

Blijkbaar zou het slikken van medicatie in de avond er voor zorgen dat nieren beter functionerenDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Wat is de opzegtermijn? ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Roos Schlikker: “Als je zo chagrijnig doet Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.