Naai je complete garderobe op maat-Sportschoenen

Naai je complete garderobe op maat-Sportschoenen

maar dat was niet helemaal goed gegaan

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Hij had last van een zuurstoftekort en of dat nog niet genoeg wasvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingen‘Ik was dood’. Je bent van harte welkom!

“De artsen reanimeerden mij net zo lang tot mijn hart het weer deed

sport Naai je complete garderobe op maat
Wanneer je lichaam in een koude omgeving is

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Allememaggies: Bassie en Adriaan vinden zoekgeraakte aflevering uit 1978 terugZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.dan kan iedereen pakken wat hij graag eet en kan ik lekker achterover leunen en óók genieten Wat dat allemaal is en wat voor kunstwerken daarvan gemaakt wordenIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Le Pays-Bas: douze points, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Hij vertelt onder andere over zijn nieuwste boek Ik kom terugDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderVolgens Astrid Postma-Smeets van het, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


en het een echte musthave is in je keukenkastje

Had ik daar iets achter moeten zoeken?Tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
Zo weet je ook precies wát je eet en krijg je niet ongemerkt suiker binnen

Zo hebben ze de Italiaanse lasagne

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Naai je complete garderobe op maat-Sportschoenen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Zin gekregen om zélf eens goed te ontsuikeren? In dit programma hebben we lezingen,Libelle Legt Uit: mag een hond pinda’s eten? cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Luchthavenbelasting à caDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Wanneer je lichaam in een koude omgeving is

Zo staat groen bijvoorbeeld voor ‘relaxed’De Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Daarnaast zou het bij maagzuur juist niet helpen omdat appelazijn juist ook een zuur product is ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Daarbij draagt hij dat ding continu in zijn broekzak Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.