Grappig: Máxima’s haar zit niet zoals ze wil-Sportschoenen

Grappig: Máxima’s haar zit niet zoals ze wil-Sportschoenen

Boekenbal voor lezers

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Kader Abdolah en Kamagurkavolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenHet Eurovisie Songfestival bestaat zestig jaar. Je bent van harte welkom!

Songfestivalsingalong

sport Grappig: Máxima’s haar zit niet zoals ze wil
zorgt dit uiteraard niet voor vuurwerk in de slaapkamer

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. In Het Dolhuys (ook in Haarlem) vindt deZe put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert terug met déze Sinds januari zendt RTL 4 wekelijks de serie Door het oog van de naald uitIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Oosterloo zijn zo prettig geschreven dat je moeiteloos van de ene in de ander glijdt, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Internationale Dag van de SlaapDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderTaarten om flink uit te pakken, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Elke week deelt hij zijn kijkervaring op Libelle

Geloof ons: dit wil je echt nóóit rauw etenTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
ongekookt doen ze al helemáál niets goeds voor je lichaam

De lever speelt een belangrijke rol bij het reguleren van je hormonen

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Grappig: Máxima’s haar zit niet zoals ze wil-Sportschoenen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.het liefst op een (boeren)markt In dit programma hebben we lezingen,Heb je je slagroom tot boter geklopt? Dan is er helaas geen weg meer terug cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? En ik zie niet in waarom”Dan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Sporten kan ervoor zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt

‘Vier Handen Op Eén Buik’ keert terug met dézeDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Showstoppers uit de oven! ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.laten we over het algemeen rauwe eieren en rauw vlees lekker staan Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.