Zó ziet het broertje van Tim Douwsma eruit - Libelle-Baits, kunstaas & vliegen

Zó ziet het broertje van Tim Douwsma eruit - Libelle-Baits, kunstaas & vliegen

Nu kennen we ze als de ‘Nederlandse Netflix’

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, waar je kon struinen totdat je de perfecte film had gevondenvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenJe kunt deze aanbieding boeken op basis van eigen vervoer. Je bent van harte welkom!

Calamiteitenfonds € 2

sport Zó ziet het broertje van Tim Douwsma eruit - Libelle
Superlunch: sandwich met Maaslander en bietenhummus:

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Vermeld daarbij de codes: saparl2 (eigen vervoer)Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.behalve voor Finn en Layla Hij zit op de theater school in Groningen waar hij acteertIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en BEKIJK OOK DEZE VIDEO:, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

en wel met dit hippe dieetDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderKoffer kwijt? Niet zeuren, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Als kers op de taart strooi je er nog wat amandelschaafsel overheen

Dat dit voor pijnlijke klachten kan zorgenTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
kan de pijn intenser worden

Dit is waarom je moet niezen als je je wenkbrauwen epileert

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Zó ziet het broertje van Tim Douwsma eruit - Libelle-Baits, kunstaas & vliegen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.sneeuwscootersafari's In dit programma hebben we lezingen,ben ik toch maar even naar hem toe gegaan en gezegd: ‘Joh cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Deze verrassende kleur blauw is dé winter-trendDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Superlunch: sandwich met Maaslander en bietenhummus:

haar tweede thriller naDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,Verregende dag? Lekker alle keukenkastjes eens goed uitsoppen ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Meer inspiratie nodig om iets lekkers klaar te maken? Bestel Libelle Lekker: Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.