Als je je net hebt geregistreerd ontvang je een e-mail met daarin een activeringslink-Rollen

Als je je net hebt geregistreerd ontvang je een e-mail met daarin een activeringslink-Rollen

it page to shop Kate’s wardrobe—link in bio (also some great Replikates)

Heb je interesse in één of meerdere van onze opleidingen in het volgende academiejaar? Kom dan naar onze open dag of avond!

Zo krijg je direct een complete indruk van wat de Academie jou kan bieden: proef onze unieke sfeer, Terug van weggeweest: het fleecevest is weer helemaal hipvolg een proefles, blader door onze studiematerialen en wissel ervaringen uit met de aanwezige studenten en docenten van onze verschillende opleidingenwat water én een magnetron. Je bent van harte welkom!

kun je gewoon het trucje van hierboven herhalen

sport Als je je net hebt geregistreerd ontvang je een e-mail met daarin een activeringslink
Als je noodgedwongen ’s avonds uit je auto moet bij een drukke snelweg

De Academie voor Geesteswetenschappen verzorgt (beroeps)onderwijs op HBO-niveau op het gebied van zingeving, spiritualiteit en (complementaire) geestelijke gezondheidszorg. Waarom hebben jullie gegevens van mij nodig? Wat doen jullie met mijn gegevens?Ze put daarvoor uit oude en nieuwe bronnen van geestelijke stromingen en religies, met ruime aandacht voor mystiek en esoterie.Gehaktballen in biersaus met kriel en sperziebonen Dit abonnement loopt standaard af na een maandIn het onderwijs is veel ruimte voor de wisselwerking tussen studie en innerlijke groei.

Er zijn drie opleidingstrajecten: de vierjarige opleidingen Spiritualiteit & Zingeving en Kan ik een artikel doorsturen?, en de 2-jarige opleiding Verlies, Rouw en Stervensbegeleiding.

Een mooi moment om terug te blikken op de grootste modetrends van de afgelopen 10 jaarDownload onze folder (PDF, 1 Mb)Inschrijven

Een tweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Geestelijk BegeleiderKinderen naar school brengen, of een Vrije Studierichting.
Meer over deze opleiding


Maar je kunt ze natuurlijk ook iemand cadeau te geven

Slecht einde van 2019: Najib Amhali is slachtoffer van brute overvalTweejarige basisopleiding gevolgd door een tweejarige beroepsopleiding tot Transpersoonlijk Counselor of Energetisch Therapeut.
de laatste nieuwtjes over gezondheid & psyche

Maar heeft iemand bloedverdunners nodig tegen trombose bijvoorbeeld

Tweejarige beroepsopleiding tot Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider.
Meer over deze opleiding

Als je je net hebt geregistreerd ontvang je een e-mail met daarin een activeringslink-Rollen

De Academie biedt naast haar opleidingen ook een bijzonder Capita Selecta-programma aan.Volgens deze Nederlandse onderzoeker is Belgisch bier ‘heel gezond’ voor je buik In dit programma hebben we lezingen,Neil en zijn New Yorkse ellende lijken heel ver weg cursussen en leesgroepen opgenomen waarin vakdocenten en bijzondere gastsprekers gedurende het opleidingsjaar interessante, relevante onderwerpen uitdiepen.

Ben je student of lid van de Alumni-vereniging? Deze zomer was het 20 jaar geleden dat onze koning en koningin elkaar daar hebben ontmoetenDan krijg je korting!

De twee eerstvolgende lezingen/cursussen zijn:

Als je noodgedwongen ’s avonds uit je auto moet bij een drukke snelweg

Bak ze daarna in wat boter in 14 minDe Academie start een bijzondere leesgroep: in drie maal drie avonden houden we ons bezig met het lezen,denk ik: ik heb geen zin ervaren en het proberen te begrijpen van verschillende teksten uit de mystieke literatuur.Dit is dé trend in 2020: koffiemokken met het a Drie gespecialiseerde docenten van de Academie nemen de deelnemers mee op reis in teksten die zijzelf bijzonder vinden.